Tävlingar

Välkomna på en efterlängtad blåbärs tävling!

Vi kör igång en blåbärstävling söndagen den 20 juni klockan 11:00. Banan kommer bestå av hopphinder samt tumlar och max bestå av 12 hinder.

Detta sker på Frövi Brukshundsklubb. På vår hemsida hittar ni vägbeskrivning i menyn ”Hitta till oss”.

För att Corona anpassa vårt arrangemang har vi valt att endast ta emot föranmälningar innan tävling. Föranmälan sker på mail till: Kariin_19@hotmail.com

Alla hundar är välkomna men för att kunna delta i tävlingen ska hunden vara 15 månader. Meddela gärna då om hunden är rutinerad eller orutinerad. Rutinerad hund har startat i en officiell tävling.

I samband med föranmälningarna kan ni även betala in startavgiften som är 50 kr för 2 starter. Detta betalas in antingen på klubbens BG eller via Swish.

BG: 331-1776
Swish: 073 351 38 36 (Emma Fröding)

Hoppas vi ses där 😃