Träningshall – bokning/info

VAD GÄLLER GENERELLT?

• För att du och andra som hyr vår inomhushall ska få en så trevlig upplevelse som möjligt vill vi att du tar dig tid att läsa igenom Frövi Bks ”Allmänna trivselregler”. Trivselreglerna hittar du här. När du hyr träningshallen förutsätter vi att du känner till trivselreglerna och du ansvarar för att efterfölja dem.
  • Bokning av träningshallen sker gärna senast två dagar före önskat träningstillfälle och görs via mail till: emma_froding@hotmail.com
    Mailet ska innehålla uppgifter namn på den som vill boka, datum och tid. Efter genomförd betalning bekräftas bokningen via mail.
  • Du ser enkelt under fliken ”Kalender” när träningshallen är ledig.
  • Betalning av hyra för träningshallen sätts in på Frövi Bks bankgiro 331-1776 eller via Swish till 073-351 38 36 ”Emma Fröding”. Skriv dag och tid vid inbetalning.
  • Kod till nyckelskåpet får du genom att SMS:a till telenr. 073-351 38 36 någon dag innan du hyrt hallen.
  • Avbokning ska ske senast sju dagar innan den bokade tiden, om inte debiteras hyran för träningshallen.

Träningshallen får endast hyras av Frövi Bks medlemmar! Du kan enkelt bli medlem i
Frövi bk genom att följa instruktionen under fliken ”Bli medlem” .

PRISER

• Ordinariepris för att hyra Träningshallen är 100 kr/timme.
  • Frövi Bks medlemmar erbjuds dock att köpa ett Klippkort:
    Med ett klippkort får du 6 träningstimmar för 500 kr på valfri tid. Klippkortet gäller under november och december månad år 2019. OBS! Outnyttjade träningstillfällen kan inte, efter utgående period, omvandlas till pengar.

ÖPPNA TRÄNINGAR I TRÄNINGSHALLEN

Som medlem i Frövi BK har du möjligheten att nyttja våra “Öppna träningar” i vår inomhuslokal. Träningen leds inte av instruktörer, utan medlemmarna hjälps åt med träningen och har roligt tillsammans. Vid varje träningstillfälle kommer det  att finnas minst en träningsvärd.  Ingen föranmälan krävs dock, utan det är enbart att dyka upp på utsatt tid. De ”Öppna träningarna” är varje söndag från kl. 16.00 – 20.00 med olika träningsteman på olika tider.

De ”Öppna träningarna” kostar 100 kr/träningstema och 200 kr/träningstillfälle.
(dvs vill du t.ex. vill träna både NoseWork och Freestyle en söndag kostar det 200 kr)

Jämna veckor

• NoseWork kl. 16 – 18