Öppen-träning

Hösten är här = utomhusträning
Öppen träning startar Onsdagen 29 augusti kl 18-19.30

Öppen träning = alla som vill är välkomna att komma och träna.
Vi är många i klubben som tränar olika grenar och vi har hundar i alla åldrar, men hundintresset har vi gemensamt.
Vi hjälper varandra efter bästa förmåga och man kan träna rally, lydnad, agility mm eller kanske behövs bara social träning. Det är roligt och inspirerande att träna tillsammans!
Tanken är att vi turas om att vara träningsvärdar. Att vara träningsvärd innebär att man finns på plats och välkomnar ev nya medlemmar, man håller koll på tiden och ser till att belysningen och ström sätts av/på. Träningsvärdarna lyssnar av önskemål och hjälper till med det man kan.
Vi är två träningsvärdar per gång och man behöver inte alls vara instruktör eller superduktig – vi hjälps åt så ordnar det sig!