Vet Du att som medlem i Frövi Bk…
…Har du alltid en chans att ta del av information och beslut som fattas, genom att delta på de medlemsmöten vi har i klubbstugan 3 gånger om året.

Här kan du tycka till om vad som händer på vår klubb och även vara med och påverka klubbens verksamhet.
Just därför är det viktigt att du kommer på dessa möten!. Alla medlemmar gamla som nya – hälsas hjärtligt välkomna till dessa kvällar.

…Är du alltid välkommen att höra av dig om du vill vara med och hjälpa till vid ex. tävlingar eller andra aktiviteter vi ordnar på vår klubb. Kontakta någon av oss i styrelsen eller ring till klubbstugan så hjälper vi till att hitta en uppgift som passar dig. Om du är nybörjare eller rutinerad, ung eller gammal spelar ingen roll.

Det finns en uppgift för alla på våran klubb!

Ta också för vana ”slå ett öga” på anslagstavlan i klubbstugan.
Här kommer det upp information om träningstävlingar, kurser, föredrag och andra aktiviteter som händer på Frövi bk. Håll ögonen öppna!

Vi är jätteglada att du vill vara medlem i våran klubb! Det är vi tillsammans som formar klubben och klubbens aktiviteter. Kom gärna med tips och idéer!

Välkommen till ett härligt ”hundår”!

Vill du bli medlem?

Kontakta vår kassör Emma Fröding
tele 073-351 38 36 eller
emma_froding@hotmail.com